Az órád mellé

Az ember számtalan olyan tulajdonsága miatt szerethet ma már egy okosórát, amit eddig nem is tartott fontosnak vagy nem ismerte fel, mennyit segíthet neki nem csak a sport közben, hanem a mindennapok során is. Én is így voltam ezzel. Nem is gondoltam, hogy nekem, aki szinte soha sem sportoltam nem csak verseny szinten semmit, de még amatőrként sem álltam a gépek elé vagy a futópálya elejére soha, szükségem lehetne egy ilyen órára, vagy épp segítséget tudna nyújtani számomra. Most azonban már tudom hogy bizony tud, nem is akármilyet! Hatalmasat.

Egy tárgyaláson nekem sokszor két-három órám is eltelik anélkül, hogy illendőség szerint elő tudnám venni például a telefonomat, hogy meg tudjam nézni ki keresett, van -e köztük életbevágóan fontos, amit azonnal kell intézni. Jól vannak -e a gyerekeim, nem telefonált-e senki az iskolából vagy óvodából, a feleségem nem hívott -e – mindig csak vészhelyzet esetén keres hiszen jól tudja a napi beosztásomat – vagy bármilyen nagyon fontos céges kérdés vagy esemény nem történt-e. Ezeket ma már nagyon könnyedén le tudom ellenőrizni a megbeszélések során szinte észrevétlen is, az okos órám segítségével.

Most pedig rátaláltam a https://applewatchshop.hu/ oldalra, ami abban segít, hogy vállalatvezetőként a megjelenésemhez tudjam igazítani az órámat, hiszen akár az ingem, az öltönyöm vagy a nyakkendőm, de a cipőm színéhez is tudok ma már választani apple watch szíjat, hogy az megfelelő kiegészítőként is szolgáljon számomra, ne pedig csak kényelmi funkciót és hatalmas segítséget nyújtson nekem. Meg kell mondjam, ha én ezt előbb láttam volna, már jó régen beszereztem volna magamnak egy ilyen órát. Persze most sem vagyok elkésve, csak kicsit bánom azt a sok kellemetlen pillanatot vagy helyzetet, amikor egy tárgyalást félbe szakítottam, mert szükségem volt egy-egy telefonra, pedig bőven várhatott volna. Én ma már ezeket nagyon gyorsan le tudom tisztázni az órám segítségével.