Nem hittem volna én sem, hogy megoldják, de aztán mégis

Van egy kárpitos cégem, ahol hárman csináljuk a munkát. A rendelések szépen jöttek mindig is, mert igen sokan ismernek és régóta ezzel foglalkozunk. De valahogy sohasem annyi jött, hogy soknak érezzük. Mindig annyi munka volt, hogy kényelmesen haladjunk. Nem panaszkodni akarok, mert jól megy a biznisz és jól ment régen is, csak azt akartam, hogy mi is nagyon be legyünk havazva.

Ezért tűnt jó ötletnek a weboldal. Mármint, hogy csináltassak egy új oldalt a cégünknek. Kerestem is egy ismerőst, akinek az volt rögtön az első kérdése, hogy tudom e már, hogyan nézzen ki. Mondom tudja a fene mutass valamit. Együtt bújtuk a netet órákon át, mire lett egy olyan amire azt mondtam, hogy na ez! Ezt, ha megcsináljuk akkor elégedett leszek és ilyen biztosan nem lesz másnak. Jól beleválasztottam, mert mondta a srác, hogy ő nem fogja tudni egyedül megcsinálni, de tud mondani egy csapatot, akik viszont igen.

Még hazafele felhívtam őket, hogy kell nekem egy weboldal, küldöm a mintát. És tényleg elvállalták. Ugyan több hét alatt készült el és nem is volt olcsó, de bejött a megérzésem. Tényleg imádják a megrendelők az oldalt. Mondanom sem kell talán… most már tudom mennyire nehéz az élet, ha sokkal több a munka, mint amit elbírunk. Szóval fel kell embert is venni. De valamilyen szinten mindenki ezt akarja, hogy egyre nagyobb legyen a cég sok jó szakemberrel. Haladni kell a korral, kell egy nagyon jó weboldal a többi pedig idő kérdése.