Végre rájuk találtam

Amikor megalapítottam a vállalkozásom, és kialakult a kis ékszer éttermem helyszíne, az asztalok, a díszlet, a fények, a kert és a kiegészítők, nagyon boldog voltam, mert pont annyira hangulatosra, részletgazdagra és profira sikeredett, mint én azt gondoltam. Gyönyörű lett. Imádtak az emberek betérni hozzánk, már-már majdnem kialakult az a helyzet, hogy helyet kelljen néhány időszakra foglalni ahhoz, hogy valaki biztosan asztalhoz tudjon jutni. A péntek késő délutánok és esték és a szombat esték legtöbbje kezdett ilyen lenni. Persze a mi helyzetünket is nagyon megnehezítette a vírus időszak, de igyekeztünk nagyon gyorsan és rugalmasan reagálni mindenre, így ha a helyszín szépségét és jótékony hatását nem is élvezhetik egy ideje az emberek, mivel nagyon gyorsan kész lett a weboldalunk, ezért rendelés formájában a kedvenc ételeiket azért házhoz tudjuk szállítani és az asztalra tudják tenni.

Igen ám, de ehhez szükség volt egy nagyon fontos dologra, jó minőségű, részletgazdag és szép képekre, amire nagyon nehezen találtunk sajnos megfelelő szakembert a környékünkön. Budapest tele van lehetőségekkel, és persze nagyon sok jó fotós van, de rá kellett jönnünk, hogy bizony az ételfotózás külön szaktudást és speciális eszközöket is igényel, nem beszélve a látásmódról, ami a kompozíciókhoz elengedhetetlen.

Nem is szeretném részletezni a két szakembert, akinek beletört a bicskája a feladatba a https://fotodastudio.hu/ csapat előtt, mert inkább már csak arról beszélnék, hogy ők, mint csapat mennyire gyönyörű képeket készítenek nekünk, hihetetlen rugalmassággal, gyönyörű kompozíciókkal és még gyönyörűbb részletgazdagsággal. Nagyon örülök, hogy végre rájuk találtunk. Maximálisan meg vagyunk velük elégedve, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket. Biztosan nem fognak csalódni a munkájuk eredményében.