Egy jó ajánlás minden tinit nevelő anyának

Az embernek számtalan helyzetben nehéz a gyereknevelés. Ha kicsi, akkor persze mindentől féltjük, ha nagyobb, akkor meg kell barátkoznunk a leválás nehézségeivel, ha pedig már serdül, akkor engedni kell, hogy kicsit a saját útját tudja járni a gyerek, a felnőtt korról pedig már nem is beszélek, bár egyelőre én azt csak elképzelni tudom, hogy milyen nehéz, hiszen én egyelőre egy tini lányt próbálok terelgetni a felnőtté és a nővé válás rögös ösvényén. Nagyon nehéz szépen és türelmesen terelgetni, játékosan együtt tanulni a nőiesség iskoláját, és közben azért meghúzni azokat a határokat, amiket egyszerűen nem lehet megengedni egy ilyen idős lánynak.

Meg kell mondjam, hogy elég sokat kellett gondolkodnom azon, hogy hogyan csináljam, mire arra jutottam, hogy teljesen őszintén és keményen lefektetem a szabályokat és meghúzom azokat a határvonalakat, amiket nem lehet átlépnie. Gondolok itt olyanra, hogy tanulhat sminkelni, bármikor, de nem mehet sminkben csak rendezvényekre amik nem iskolaiak, színházba vagy egyéb olyan helyre, ahova engedélyezem. Cserébe persze segítek neki tanulni és kaphat saját smink dolgokat.

Meglepődve tapasztaltam, hogy ez mennyire jól működik és milyen jól összehoz minket ez a közös dolog. A https://pipereshop.hu/ oldal segítségével bizonyos keretek között rendelhet magának saját termékeket, amiket aztán otthon próbálgathat, és egyre ügyesebben tudja magát sminkelni, aminek külön örülök, mert én tudom, hogy milyen fontos az, hogy az ember fel tudjon magának tenni egy szép szolid kellemes sminket. Minden ilyen lányt nevelő anyának csak ajánlani tudom ezt a taktikát, mint ahogyan ezt a kis aranyos oldalt is. Mi imádjuk. Biztos vagyok benne, hogy számtalan vidám órát fogunk még együtt tölteni egy-egy termék próbálgatásával.