Édesapám új segítőtársa

Az én apukám mindig is imádta a természetet, azt hiszem tőle örököltem én is azt, hogy nem csak az állatokat imádom, de nekem egy séta a város közepén lévő kis parkban is meg tudja a fáradtságtól vagy a frusztrációtól menteni a napomat, és teljesen újult erővel tudok nekivágni nem csak a munkának, de a nehéz helyzeteknek vagy a kihívásoknak is. Hihetetlen módon imádok állatkertbe járni, viszont nekem csak egy kis erkélyem van a főváros közepén az ötödiken, ahol néhány nagy ládában tudok egy-egy zöldséget vagy gyümölcsöt, mondjuk epret nevelni, több egyelőre nem jut, de tervezem, hogy majd a későbbiekben, amikor már lehetőségem nyílik rá, én is veszek egy kis kerttel rendelkező házikót, és ott kiélem minden kertész vágyamat.

Az édesapám most már ott tart, hogy a szomszéd kertjéből is vásárolt meg, hogy mindent amit régebben tervezett, meg tudjon termeszteni. Van a kertjében zöldség, répa, saláta, de rengeteg eper, málna, van egy hatalmas almafája, és a cseresznyében sem szűkölködik. Nem igazán szereti a vegyszereket, de bizonyos dolgok ellen tetszik vagy sem, muszáj védelmet nyújtania a kertnek, mert másképp nincs termés, elszaporodnak a rovarok és oda a gyümölcs hozam.

Valamelyik nap azonban elromlott a permetező gépe, és szomorúan mesélte, hogy nem is igazán fog tudni egy ideig beszerezni, mert vidéken ugye elég kevés helyen lehet kapni, rendelni pedig ő nagyon nem szeret. Én pedig ekkor felléptem a kedvenc oldalamra, a leakcioztuk.hu oldalra, és megrendeltem egy flinke akkus háti permetező gépet. Persze neki nem árultam el, de a szállítást már oda kértem az ő címére, ezért nem is sokkal később hívott nagy meglepetésére, hogy ez csak én lehettem, és mennyire köszöni, mert így biztos, hogy a kis kert szépen fog teremni és nem lesz a gyümölcsfáknak se semmi problémája, sőt a szőlő is szépen fog teremni. Nekem pedig mindamellett, hogy az édesapám boldogsága mindennél fontosabb, a kedvencem az a szőlő, így én is maradéktalan jól jártam a jó cselekedetemmel. Mindenkinek csak ajánlani tudom az oldalt és a termékeit is. Megbízható, tartós, jó minőség, jó áron, gyors kiszállítással.