Amit mindig elhagyok

Én szeretem a technikai újdonságokat. Imádom a legújabb felfedezéseket kipróbálni, valahogy ez engem mindig nagyon vonz, még akkor is, ha mondjuk úgy látom, hogy nem teljesen használható még arra, amire kitalálták vagy tervezték a dolgot, ez egyfajta hobbiként is felfogható már nálam. Így aztán, amikor behozták az airpods termékeket én az elsők között voltam, akik kipróbálták a működését. És hát megmondom őszintén, bele is szerettem ebbe a termékbe rögtön.

Egy problémám van csak vele, ami nem is a termékre vezethető, hanem inkább rám, hogy mindig elhagyom az tokot. Eddig mindig utánajártam és megvásároltam egy újat egy boltba, de aztán már annyira fárasztó volt ez a történet, hogy segítséget kértem az egyik ismerősömtől, hogy tudnám megrendelni a tokot, mert mindig elhagyom és egyszerűen nem tudom tárolni így az airpodsomat.

Ő persze rögtön küldött is egy linket, a baseusshop.hu oldalt, ahol már rá is keresett nekem és számtalan airpods pro tok köszönt vissza rám a képernyőről. Maga volt a kánaán számomra. Olyannyira, hogy nem is egyet, hanem rögtön kettőt rendeltem, biztos, ami biztos, hiszen sajnos valószínűlek három vagy négy hónapon belül újra el fogom veszíteni a tokot, akármennyire is próbálok vigyázni rá. Meg is érkezett, és gyönyörű, úgyhogy az biztos, hogy mától csak erről az oldalról rendelek, és az is biztos, hogy nem csak az irpods tok lesz az egyetlen termék, ami innen hazakerül hozzám. Rendkívül sok jó termék van ugyanis ezen a kis oldalon, és mind nagyon minőséginek tűnik, és az ára is jó, szóval biztos hogy mást is ki fogok még próbálni a termékek közül.