Nálam is bekövetkezett

Én eddig hihetetlen mód büszke voltam arra, hogy soha semmilyen helyzetekben nem törtem össze a telefonom, és nem szorultam sosem ilyen szempontból szervíz segítségére, mindig nagyon vigyáztam is a készülékeimre. Tudom én, hogy mos sokan azt mondanák nekem erre, hogy sokszor nem az emberen múlik, hanem egy véletlen balesett egy rossz mozdulat és már kész is a baj, de nekem hála a jó égnek ilyenek sem voltak és nagyon büszke is voltam rá, egészen a múlt hétig, amikor nem is volt másra nagyobb szükségem, mint egy samsung telefon szervíz budapest területén.

Hihetetlen módon ugyanis kicsúszott a lépcsőn felfelé menet a telefonom az öltöny nadrágom zsebéből, és nem csak hogy a lépcsőn landolt, de végig is pattogott azon majd egy emeleten keresztül. Én első körben meg sem mertem nézni a saját telefonom, mert bár tokban volt, biztos voltam benne, hogy vége, hihetetlenül összetörött. Meglepetésemre azonban csak a kijelző tört be, más problémája nem lett a telefonomnak, igaz az teljesen. Még csak egy fénysugarat se tudtam kicsikarni belőle.

Az ottani ismerősök azonban adtak számomra egy tökéletes ajánlást az androidszerviz.hu személyében, akik tényleg nagyon összeszokott és szakmailag is profi csapat, maximális biztonságban érezheti az adatait, a telefonját és magát is az, aki őket választja a szervízszolgáltatás területén. Öröm az ürömben, hogy ha már meg kellett velem is essen a baj, egy ilyen csapathoz térhettem be, akik mind szakmailag, mind emberileg megállják a helyüket a piacon. Tényleg maximálisan csak ajánlani tudom őket én is bárkinek akinek segítségre van szüksége. Biztosan nem fog bennük csalódni!