Iphonod van? Meg kell ismerned őket!

Én nagyon-nagyon sokáig, közel tíz évig az android felhasználók táborát boldogítottam. Volt nekem mindenféle telefonom, ami androiddal futott, és szenvedtem is sokat mert egy idő után mindig megbolondult a telefonom. Magától felhívott embereket, magától küldött üzeneteket, képeket, egyszer csak elkezdett magától lejátszani egy zenét és még sorolhatnám a bosszúságokat, amiket ez a rendszer okozott számomra. Persze tudom, hogy ma már teljesen más, és sokkal jobb minőségben elérhetők ezek a telefonok is, de én ma már maximálisan az apple használók táborát erősítem, és nem is kívánok kilépni, egyetlen okból, mert rettenetesen kényelmes számomra.

Én nagyon sokat használom a telefonom és a laptopom is, és nagyon gyors, energiatakarékos és kényelmes, hogy például bármit fotózok, vagy jegyzetelek a telefonra, az szinte azonnal látható a számítógépen. Nem kell külön kábeles összeköttetés, nem kell töltögetés, nem kell semmi, csak bekapcsolom a gépet és már látom is az az előtti mentést vagy munkákat, jegyzeteket, de még az üzeneteket is, nem beszélve a névjegyzékről.

Persze, azt is el kell mondanom, hogy már kétszer volt szükségem iphone szervíz segítségére, mert egyszer leejtettem a telefont és teljesen betört a kijelző, úgyhogy használhatatlan volt vele a telefon, egyszer pedig akkumulátor csere volt szükséges, de az iszereles csapata mindenben nagyon maximálisan a segítségemre van, és így ez sem jelent egy kis problémát sem számomra. Nem csak szakmailag tudnak a telefonnal kapcsolatban támogatni, hanem nagyon jó emberek, így betérni is igen kellemes hozzájuk. Bármikor bemegyek, már megismernek, van mindig hozzám egy-egy jó szavuk, és én már ennyi idősen így válogatok kiszolgáló partnereket magam számára. Ha iphone készüléket használsz, neked is mindenképp meg kell ismerned őket, mert előbb vagy utóbb neked is szükséged lesz rájuk, ebben biztos vagyok.